Eren Bülbül’ün Bilinmeyen Hikayesi

 herkes onu şehit edildikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hatırlıyor. "Biride çıkıp demiyorki Eren iyiki varsın"


Peki Eren Bülbül kimdir?
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü ile sağlanan sıcak temas esnasında şehit düşen Eren Bülbül 3’üncü vefat yıl dönümünde dualarla anılıyor.12 kardeşi bulunan Eren Bülbül Maçka ilçesinden Ayşe ve Hasan Bülbül’ün 2002 yılında dünyaya gelen çocuğu olarak biliniyor.Eren Bülbül’ün acı dolu hikayesi ise okuyanların yüreklerini burkuyor.

Babasını küçük yaşta kaybeden Eren Bülbül, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki tek katlı evde annesi ve 12 kardeşiyle hayat mücadelesine devam etti.İlkokulu Köprüyanı, ortaokulu Çatak İlköğretim Okulunda okuyan Bülbül, eğitimine Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam etti.

TRABZONSPOR SEVDALISI OLAN EREN BÜLBÜL;

Eren Bülbül’ün en büyük hayallerinden biri de Trabzonspor’da top koşturmak olduğu çevresi tarafından anlatılıyor. Trabzonspor’a olan sevdası ile bilinen Eren Bülbül, eğitiminden arta kalan zamanlarda ailesinin geçimine katkıda bulunmak amacıyla bağ, bahçe ve yük taşıma gibi gündelik işlerde çalışıyordu.

Küçük yaşına rağmen elinden geldiğince ailesine destek oldu. Yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukları göğüsleyen Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında ağır yaralandı.

Bülbül, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bülbül'ün cenazesi, 12 Ağustos 2017'de Maçka Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Back 4 Blood için En iyi PC Grafik Ayarları 2022

CS GO Public Server Kodları 2022

Fnatic Jackinho’yu yedeğe çekti !