CSGO Başlatma Seçenekleriyle 2022



 Cs Go Çalıştırma Seçenekleri Kodları

Başlatma seçenekleri ve fps arttırma kapsamında kullanılabilecek kodları aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

-novid: Oyun başlarken çıkmakta olan Valve’nin CS:GO introsu, bu kod ile birlikte kaldırılacaktır.

-console: Bu kod ile birlikte oyun açıldığında konsol otomatik bir şekilde açılacaktır. 

-high: Oyunu yüksek öncelikli modda başlatacak olan bu kod, düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda daha az gecikme ve daha fazla fps alınmasını olanaklı hale getirmektedir. Bu nedenle pek çok oyuncu bu kodu kullanmaktadır. 

-refresh “değer”, -freq “değer”, -refreshrate “değer”: Üç komut da temelde aynı şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olur. CS GO başlatma seçenekleri 2021 kapsamında yer alan bu kod, monitörün belirli bir hızda çalışmasını mümkün kılmaktadır. Monitörlerinizin maksimum yenileme süresinin 60’dan fazla olmasının mantıklı olduğunu ifade edebiliriz.

-full, -fullscreen: Bu kod, oyunun tam ekran modunda çalışmasını olanaklı hale getirir. 

-threads “çekirdek sayısı/threads”: Eğer cihazınız 4 ya da daha fazla çekirdeği olan bir işlemciye sahipse eğer, çeşitli eklemeler yapabilirsiniz. Bu kodun cihazın performansını arttıracağını söylemek olanaklıdır.

-window, -windowed, -sw, -startwindowed: Dört komut da temelde aynı işlevi görmekte olup bu kodlarla birlikte oyunu pencereli modda çalıştırmaya zorlayabilirsiniz. 

-noborder: Window’un, oyun pencereli modda çalışması durumunda pencerenin etrafına koyduğu kenarlık, bu komut ile birlikte kaldırılır. 

-w “genişlik” -h “yükseklik”: Belirlenen çözünürlükte oyunu başlatmaya sağlayan bu kod oyuncuların bir kısmı tarafından tercih edilir.

-x “yatay konum”, -y “dikey konum”: Eğer oyunu -noborder komutu ile çalıştırırsanız pencereyi hareket ettirmeniz mümkün değildir. Pencere ekranın ortasına sıkışmakta olup bu durum pek çok zorluğu beraberinde getirmektedir. CS GO başlatma seçenekleri 2021 kapsamında yer alan bu kod, pencerenin konumunu ayarlamanıza yardımcı olur.

-language english: Cs Go’nun İngilizce dilinde kullanılmasını bu kod mümkün hale getirir.

-lv: Bu kod ile birlikte oyunda ölen adamlardan kan gelmez, aynı zamanda modellerin yalnızca ellerini havaya kaldırmasını mümkün kılar.

-noforcemspd, -noforcemparms, -noforcemaccel: Oyun bağlamında bir etkisi bulunmayan bu kod oyuncuların birçoğu tarafından tercih edilmemektedir.

-nod3d9ex1: Bu kod, daha hızlı bir şekilde ALT+TAB yapmanızı olanaklı hale getirir.

-nojoy: Bu kod, genel olarak önerilen kodlardan biri olarak bilinir. Bu kodla joystick desteğini kaldırmış olursunuz.

+cl_forcepreload 1: Haritaları önceden yükleyebilir ve fps’yi arttırabilirsiniz. 


Yukarıdaki komutların her biri, CS:GO başlangıç kodları olarak bilinmekte ve pek çok oyuncu bu kodların büyük bir kısmını kullanarak oyunda aktif bir şekilde bulunma şansı elde etmektedir. 



Cs Go Bilinmeyen Çalıştırma Seçenekleri


Pek çok başlatma seçeneği biliniyor olsa da bazılarını sadece çok az oyuncu bilmektedir. Bu nedenle bu kodların da bu yazıda bulunması gerektiğine karar verildiği için CS GO bilinmeyen çalıştırma seçenekleri aşağıdaki gibi sıralanabilmektedir:


-limitvsconst: Shader detaylarının işlenmesini bu kod, 256 ile sınırlar.

-r_emulate_g: Bu kod bazı oyuncuların fps artışı elde etmesini mümkün kılabilir. Fakat bu konuda kesin bir şekilde söylemenin mümkün olduğunu da belirtelim. 

-forcenovsync: Dikey eşitleme senkronizasyonunu açmaya zorlar ve monitörünüzün Hz değeri ile birlikte oyundaki fps değerini eşitler. Bu kodun tavsiye edilmediğini eklemekte fayda bulunmaktadır.

+cl_forcepreload 1: Map ve modeller vb. unsurları bu kod, oyun açılmadan yükler. Bu kod ile birlikte fps arttırma şansı bulunur fakat fps artışına yüksek bir katkıda bulunduğunu söylemek olanaklı değildir. 

+mat_disable_fancy_blending 1: Oyundaki dokuların işlenmesini kapatan bu kod, daha kötü bir görüntü alınmasına neden olmakla birlikte fps artışını da beraberinde getirecektir.


Bu kodlar, temelde CS GO fps arttırma konusunda oyunculara destekte bulunmakta olup pek çok oyuncu bu kodlardan bazılarını kullanarak oyundaki donma sorunlarını azaltmaktadır. 



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Back 4 Blood için En iyi PC Grafik Ayarları 2022

CS GO Public Server Kodları 2022

Fnatic Jackinho’yu yedeğe çekti !